فرماندار بندرلنگه گفت: درجایی سخن از قرنطینه بندر چارک به میان نیاورده‌ام و از رسانه‌ها تقاضا دارم مطالب را آن‌گونه که هست بیان کنند.

قرنطینه بندر لنگه

به گزارش همشهری‌آنلاین، علی نیکویی سه‌شنبه ۲۰ اسفند در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اگر نیاز باشد مکانی قرنطینه شود به‌صورت شفاف به مردم اعلام می‌کنیم.

وی ادامه داد: اکیپی با محوریت شبکه بهداشت و درمان، بخشداری شیبکوه و با همکاری سایر دستگاه‌ها برای پیشگیری از ویروس کرونا در ورودی شهر بندر چارک مستقرشده و ورود و خروج با اعمال محدودیت‌های سخت و تحت مراقبت‌های بهداشتی انجام می‌شود.

فرماندار بندرلنگه گفت: ارسال مایحتاج اهالی جزیره کیش با کنترل کامل باید انجام شود، از مردم می‌خواهیم از انجام رفت‌وآمدهای غیرضروری پرهیز کنند.

نیکویی ابراز داشت: اکیپی با محوریت اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، اداره بنادر و دریانوردی و با همکاری سایر ارگان‌های اجرایی در ورودی شهر بندرلنگه (پلیس‌راه) مستقرشده و ضمن کنترل وسایل نقلیه، معاینات لازم را انجام داده و از ورود و رفت‌وآمد وسایل نقلیه گردشگران به این شهر و رفت‌وآمدهای غیرضروری نیز به‌صورت جدی جلوگیری می‌شود.

وی اضافه کرد: از شهرداران و دهیاران خواسته‌شده اطلاع‌رسانی لازم را در خصوص ماندن مردم در خانه انجام دهند.

فرماندار بندرلنگه از شهروندان این شهرستان تقاضا کرد: در صورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک به کروناویروس با شماره ۱۹۰ اطلاع‌رسانی کنند.

از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا به امروز ۵۵۹ نفر به دلیل بیماری‌های حاد تنفسی در بیمارستان‌های هرمزگان بستری شدند که از این شمار ۲۸۶ نفر مشکوک به کرونا بودند و از آن‌ها نمونه‌گیری شده است.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان از ابتدای شروع این اپیدمی تا ظهر روز دوشنبه ۱۹ اسفندماه به ۵۲ نفر فزایش یافته است که از این تعداد، شش نفر جان خود را از دست دادند و ۱۳ نفر در مراکز درمانی استان بستری هستند.

بیش‌ترین آمار افراد مبتلابه کرونا در هرمزگان با ۲۴ نفر در بندرعباس و کمترین با یک نفر در شهرستان‌های بستک، میناب، جاسک، حاجی‌آباد گزارش‌شده است.

تیم‌های غربالگری در مبدأهای ورودی هرمزگان مستقر و اقدام‌های پیشگیرانه در آن محل‌ها تشدید شده است.

مسافران مشکوک به کرونا در صورت ورود به استان هرمزگان باید ۱۴ روز قرنطینه شوند.

ویروس کرونا که رسماً کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تاکنون به بیش از یک‌صد کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشته است تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

تعداد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور تا ظهر دوشنبه ۱۹ اسفندماه به بیش از هفت هزار و ۱۰۰ نفر رسیده است که از این شمار ۲۳۷ نفر فوت شدند.

کرونا مانند سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمنی می‌تواند خطرناک باشد و مرگ‌ومیر آن تاکنون حدود سه درصد گزارش‌شده است.

این ویروس که از شهر ووهان چین شیوع یافته یک ویروس ناشناخته است و تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی است.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید حدود ۸۰ درصد از افرادی که به این ویروس مبتلا می‌شوند علائم خفیفی دارند درحالی‌که حدود ۶ درصد آن‌ها دچار علائم جدی نظیر التهابی که در سراسر ریه گسترش می‌یابد، می‌شوند.

کد خبر 491191

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha